

Ніжна паска (дуже вдалий рецепт)
1 кг борошна (не більше і не менше),
400 г молока,
10 жовтків,
100 г дріжджів,
200 г масла або маргарину,
300 г цукру,
100 г родзинок,
0,5 ч. ложки солі,
цедра лимона.
Замісити опари
У: дріжджі розчинити у теплому молоці, додати 100 г цукру і 200 г борошна, добре перемішати і поставити у тепле місце, щоб опара збільшилась удвоє.
Відтак додати решту цукру, жовтки, сіль і борошно, вимісити, додати родзинки, цедру. Замісити до однорідності і наприкінці влити розтоплений, але охолоджений жир.
Місити приблизно 10–15 хв, поки тісто не почне відставати від рук. Поставити у тепле місце, щоб збільшилось удвоє. Тоді його прим’яти і зачекати, щоб знову підросло.
Розкласти тісто у форми, заповнюючи 1/3 об’єму, дати знову піднятись удвоє.
Духовку нагріти до температури 200 °С. Поставити паски і через 10 хв зменшити температуру до 170–160 °С. Випікати ще 50 хв.
Прикрашаємо за смаком.
Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
Вікторія Лісецька
Газета "Угол обзора" основана 8 апреля 2017 года. Интернет-газета "Угол обзора" является независимым приложением и публикуется с 20 декабря 2018 года.
Авторское и все смежные права защищены.
Сейчас 107 гостей и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте
© 2019 Интернет-газета "Угол обзора" г. Арциз. All Rights Reserved.