КУРЯЧІ КРИЛЬЦЯ У ЛИМОННОМУ МАРИНАДІ

КУРЯЧІ КРИЛЬЦЯ У ЛИМОННОМУ МАРИНАДІ

Ця страва стане ідеальною вечерею для вас та вашої родини. Кислий лимон, солоний сир фета, вершковий сир та часник зроблять звичайні крильця та картоплю справжнім шедевром. Цей рецепт демонструє як соус і спеції докорінно змінюють смак страви.

Інгредієнти:
Курячі крильця – 10 шт.
Картопля – 10 шт.
Лимон – 1 шт.
Часник – 6 зубчиків.
Олія соняшникова – 100 мл.
Цибуля – 2 шт.
Вершковий сир – 200 г.
Помідори – 2 шт.
Сир Фета – 200 г.
Сіль – за смаком.
Перець чорний мелений – за смаком.

Приготування:
1. Лимон розділіть на 2 частини: одну наріжте кружечками, з іншої в окрему миску вижміть сік.
2. До соку лимона додайте нарізаний сир фета та вершковий сир.
3. Натріть часник на терці та змішайте з соняшниковою олією.
4. Курячі крильця помийте та обсушіть. Додайте кільця цибулі та кружечки лимона. Полийте сумішшю з часником і олією. Додайте сіль та чорний перець за смаком. Ретельно перемішайте та залиште на 15 хвилин маринуватися.
5. Обсмажте крильця на сухій сковорідці 5-7 хвилин.
6. Картоплю очистіть та відваріть до напівготовності. Після цього наріжте її кружечками.
7. У форму для запікання покладіть крильця, картоплю та кружечки помідорів, цибулі і лимона.
8. Полийте курячі крильця соусом з соку лимона, сиру фети та вершкового сиру, а також залишками олії.
9. Запікайте у духовці при 200°C протягом 15-20 хвилин.

Смачного!

ДАР'Я БОЛГОВА


✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!

✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в Instagram