ПАСТА З КАБАЧКІВ  

ПАСТА З КАБАЧКІВ   

ДАР'Я БОЛГОВА

Паста з кабачків - це чудовий варіант для тих, хто шукає легкий, смачний, а до того ж й дієтичний обід або вечерю. Цей рецепт справжній доказ того, що ласощі та користь для здоров'я можуть іти пліч-о-пліч. Спробуйте приготувати цю страву у себе вдома, адже її смак точно вас здивує!

 

Інгредієнти:

Кабачки – 500 г.

Помідори – 250 г.

Шампіньйони – 500 г.

Сметана 15% – 200 г.

Олія соняшникова – для смаження.

Сіль – за смаком.

Базилік – за смаком.

 

Приготування:

  1. Кабачки нарізаємо на тоненькі слайси за допомогою овочечистки, а потім за допомогою ножа надаємо їм форму соломки.
  2. Шампіньйони нарізаємо та обсмажуємо на пательні з розігрітою олією до золотистої скоринки.
  3. Коли гриби приготуються, додаємо до них помідори, нарізані кубиками, перемішуємо.
  4. До сковорідки додаємо сметану, сіль та базилік. Ретельно перемішуємо.
  5. Соломку з кабачків кладемо до сковорідки та тушкуємо все на маленькому вогні приблизно 8 хвилин.

 

Прикрасити готову страву можна тертим сиром. Смачного!

✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!

✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в Instagram