ПАСТА З КАБАЧКІВ
ДАР'Я БОЛГОВА
Паста з кабачків - це чудовий варіант для тих, хто шукає легкий, смачний, а до того ж й дієтичний обід або вечерю. Цей рецепт справжній доказ того, що ласощі та користь для здоров'я можуть іти пліч-о-пліч. Спробуйте приготувати цю страву у себе вдома, адже її смак точно вас здивує!
Інгредієнти:
Кабачки – 500 г.
Помідори – 250 г.
Шампіньйони – 500 г.
Сметана 15% – 200 г.
Олія соняшникова – для смаження.
Сіль – за смаком.
Базилік – за смаком.
Приготування:
- Кабачки нарізаємо на тоненькі слайси за допомогою овочечистки, а потім за допомогою ножа надаємо їм форму соломки.
- Шампіньйони нарізаємо та обсмажуємо на пательні з розігрітою олією до золотистої скоринки.
- Коли гриби приготуються, додаємо до них помідори, нарізані кубиками, перемішуємо.
- До сковорідки додаємо сметану, сіль та базилік. Ретельно перемішуємо.
- Соломку з кабачків кладемо до сковорідки та тушкуємо все на маленькому вогні приблизно 8 хвилин.
Прикрасити готову страву можна тертим сиром. Смачного!
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram