КАБАЧКОВИЙ ПИРІГ З КУРКОЮ

КАБАЧКОВИЙ ПИРІГ З КУРКОЮ

Що може бути смачніше, ніж поєднання ніжних кабачків, соковитого курячого філе та ароматної петрушки? Саме ці інгредієнти поєднує в собі наш кабачковий пиріг. Обов'язково приготуйте його вдома, адже це дуже смачно!

Інгредієнти:
Кабачки – 1 кг.
Сир твердий – 100 г.
Яйця – 3 шт.
Борошно пшеничне – 1 ст.л.
Петрушка – 100 г.
Філе куряче – 350 г.
Сіль – за смаком.
Перець чорний мелений – за смаком.

Приготування:
1. Натріть кабачки на велику терку. Підсоліть їх та залиште на 15-20 хвилин, щоб зайва волога вийшла. Після цього відіжміть кабачки.
2. До кабачків додайте яйця, дрібно порізану петрушку, борошно, сіль та перець. Ретельно перемішайте.
3. Куряче філе відваріть та поріжте на маленькі шматочки.
4. Тепер формуємо наш пиріг. Нижній шар кладемо половину сумішші з кабачків, потім куряче філе і зверху залишок сумішші з кабачків.
5. У розігрітій до 180°С духовці випікаємо наш пиріг 30-40 хвилин.

Зверху ще гарячий пиріг можна присипати тертим сиром та прикрасити помідорами. Смачного!

ДАР'Я БОЛГОВА

✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!

✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в Instagram