Смачний день. ПОНЧИКИ З ДИТИНСТВА
Вікторія Лісецька
Сирні пончики - то теплий спогад дитинства. Мама завжди нам їх смажила, а ми, малі, просто обожнювали їх. Правда, з плином часу мало що змінилось. Ми і досі обожнюємо мамині пончики. Ну, тепер до поціновувачів долучилися й онуки.
Інгредієнти
1кг. сиру (у мене домашній)
15 ст. л. з невеликою гіркою борошна
7 ст. л. цукру 5свіжих курячих яєць
1 чайну л. соди
трохи оцту, щоб погасити соду
гарну дрібку солі
цукрової пудри - посипати готові пончики
соняшникова рафінована олія - для фритюру
Приготування
Додаємо в сир сіль, цукор, ванільний цукор, яйця і все добре розтираємо виделкою. Потім додаємо гашену оцтом соду оцтом, борошно і ретельно розмішуємо до однорідності. Змащуємо руки олією і формуємо з отриманої маси кульки діаметром приблизно 3 сантиметри, приплющуємо та формуємо всередині отвір, у формі бублика.
Обсмажуємо сирні кульки у великій кількості добре розпеченої олії до отримання однакового золотистого кольору з усіх боків.
Готові пончики посипаємо цукровою пудрою.
Ось і все. Готуйте з любов'ю . Смачного вам дня.
Дякуємо, що дочитали нашу статтю до кінця!
Залишайтеся в курсі важливих подій! Слідуйте за нами:
✅ у facebook (та запроси друзів!)
✅ у нашому Telegram-каналі
✅ в Instagram