КАБАЧКОВИЙ КРЕМ-СУП
У розпал сезону кабачків вже не вистачає ідей для їх приготування. Тож до вашої уваги кабачковий крем-суп. Він поєднує в собі натуральну смакову гармонію кабачків, картоплі та курячого філе.
Інгредієнти:
Вода – 600 мл.
Філе куряче – 300 г.
Кабачки – 300 г.
Картопля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Сир плавлений – 100 г.
Олія соняшникова – для смаження.
Сіль – за смаком.
Перець чорний мелений – за смаком.
Приготування:
1. Наріжте філе куряче на невеликі шматочки і обсмажте їх на розігрітій олії до золотистої скоринки.
2. Очистіть і ретельно наріжте цибулю. Моркву та кабачки натріть на терці. Дайте лишньому соку з кабачків стекти.
3. В сотейнику розігрійте трохи олії та обсмажте цибулю до золотистості.
4. Додайте нарізані кабачки, картоплю та моркву. Тушкуйте їх, доки овочі не стануть м'якими.
5. Додайте воду та доведіть до кипіння. Зменште вогонь і варіть овочі до повної готовності.
6. Додайте обсмажене куряче філе та плавлений сир. Продовжуйте варити ще 5 хвилин, поки сир розтопиться.
7. За допомогою блендера пробийте суп до отримання однорідної текстури.
8. Підсоліть та поперчіть за смаком.
Смачного!
ДАР'Я БОЛГОВА
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram