

Ну що може бути смачніше, ніж домашня ковбаса? Лише один спогад про неї викликає шаленний апетит. Різновидів домашніх ковбас - сила-силенна.
Я приготувала польські КОВБАСКИ і залишилась задоволеною - чого і вам бажаю.
- 500 гр свинини жирної
- 200 гр сала
- 200 гр картоплі сирої
- Часник Перець чорний та духм'який
- Сіль
- Та, власне, натуральна оболонка для ковбаси.
М'ясо, сало нарізаємо на невеличкі шматочки. Сиру картоплю - маленькими кубиками (так, ніби ви салат "Олів'є" готуєте). Заправляємо часником та спеціями.
Ретельно очищуємо та промиваємо натуральну оболонку. Заповнюємо майбутню ковбасу. Запікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин до рум'якої та апетитної скоринки.
Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
Вікторія Лісецька
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі новини Бессарабії та України тут і зараз: коротко та по суті
Підпишись на наш Telegram - канал
Підтримай нас в Instagram
Газета "Угол обзора" основана 8 апреля 2017 года. Интернет-газета "Угол обзора" является независимым приложением и публикуется с 20 декабря 2018 года.
Авторское и все смежные права защищены.
Сейчас 167 гостей и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте
© 2019 Интернет-газета "Угол обзора" г. Арциз. All Rights Reserved.