НЕЙМОВІРНО СМАЧНИЙ ВИШНЕВИЙ ТОРТ (з рецептом впорається кожен)

Дар'я Болгова
Цей смачний та ніжний десерт точно стане відмінним доповненням будь-якого святкового столу або просто порадує вашу родину та гостей в будь-який день. З приготуванням вишневого торту впорається кожен, цей рецепт не потребує особливих навичок та вмінь.
Інгредієнти:
Борошно – 300 г.
Какао – 45 г.
Цукор – 270 г.
Цукрова пудра – 150 г.
Яйця – 4 шт.
Вершки 33% – 1 л.
Сир Маскарпоне – 250 г.
Ванільний цукор – 10 г.
Вишня – 700 г.
Приготування:
- Яйця з цукром збийте в мисці до утворення пишної і густої білої сумішші.
- У миску просійте борошно, какао і ретельно перемішайте ложкою до однорідності.
- Перелийте тісто у форму, покриту пергаментною бумагою і випікайте або у духовці при 180° 30 хвилин, або у мікрохвильовці 7 хвилин. Перевірте готовність бісквіту за допомогою зубочистки - вона повинна вийти сухою.
- Для крему змішайте цукрову пудру з вершками і збивайте до утворення стійких піків. Після цього додайте сир Маскарпоне і ще раз збийте суміш.
- Вишню очистіть від кісточок.
- Викладіть перший шар торта, подрібнивши ⅓ частину бісквіту на невеличкі шматочки. Добре змажте кремом та розподіліть вишню на бісквіті. Повторіть процес ще 2 рази.
- Зверху торт можна прикрасити крихтами бісквіту та вишнею.
Перед подачею залиште торт в холодильнику на декілька годин або на ніч. Смачного!
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram