НЕЙМОВІРНО СМАЧНИЙ ВИШНЕВИЙ ТОРТ (з рецептом впорається кожен)

НЕЙМОВІРНО СМАЧНИЙ ВИШНЕВИЙ ТОРТ (з рецептом впорається кожен)

Дар'я Болгова

Цей смачний та ніжний десерт точно стане відмінним доповненням будь-якого святкового столу або просто порадує вашу родину та гостей в будь-який день. З приготуванням вишневого торту впорається кожен, цей рецепт не потребує особливих навичок та вмінь.

Інгредієнти:

Борошно – 300 г.

Какао – 45 г.

Цукор – 270 г.

Цукрова пудра – 150 г.

Яйця – 4 шт.

Вершки 33% – 1 л.

Сир Маскарпоне – 250 г.

Ванільний цукор – 10 г.

Вишня – 700 г.

Приготування:

  • Яйця з цукром збийте в мисці до утворення пишної і густої білої сумішші.
  • У миску просійте борошно, какао і ретельно перемішайте ложкою до однорідності.
  • Перелийте тісто у форму, покриту пергаментною бумагою і випікайте або у духовці при 180° 30 хвилин, або у мікрохвильовці 7 хвилин. Перевірте готовність бісквіту за допомогою зубочистки - вона повинна вийти сухою.
  • Для крему змішайте цукрову пудру з вершками і збивайте до утворення стійких піків. Після цього додайте сир Маскарпоне і ще раз збийте суміш.
  • Вишню очистіть від кісточок.
  • Викладіть перший шар торта, подрібнивши ⅓ частину бісквіту на невеличкі шматочки. Добре змажте кремом та розподіліть вишню на бісквіті. Повторіть процес ще 2 рази.
  • Зверху торт можна прикрасити крихтами бісквіту та вишнею.

 

Перед подачею залиште торт в холодильнику на декілька годин або на ніч. Смачного!

✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!

✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в Instagram