Мега шоколадний бісквіт

Сьогодні чомусь особливо хочу поділитись чимось дуже важливим для мене. Так як торти- моя пристрасть, то і до рецептурників я відношусь з особливими почуттями. Кожен кондитер перевіряє рецепт, підлаштовує його під себе. У моїй скарбничці таких назбиралось чимоло. Прийшла пора поділитись своїми скромними скарбами. І першим буде шоколадний бісквіт.
Повірте, такий бісквіт смакує навіть просто у вигляді пирога. З цим бісквітом ваш звичний шоколадний торт стане просто неперевершеним. А готується він доволі легко.
2 яйця
300 гр цукру
120 гр олії
250 гр молока
50 гр какао
1 неповна чайна ложка соди погашеної оцтом
Ваніль
300 гр борошна
Сіль
Продукти потрібно просто вимішати до однорідності. Випікати приблизно 50- 60 хв. Часто при випіканні я накриваю форму фольгою. Це не дає бісквіту піднятися гіркою. Ось і все.
А далі вам підкаже ваша фантазія. Беріть будь- який крем, ягоди. Я використовувала цей бісквіт у таких тортах як "Празький" ," Снікерс".
Якщо вам потрібний пісний тортик- заберіть з рецепту яйця і молоко замініть на фруктовий сік. Найкраще смакує апельсиновий. І у вас вийде чудовий пісний тортик.
Варіантів безліч. Якщо ви спробуєте приготувати за цим рецептом- це буде ваша любов на все життя. Адже простішого і смачнішого шоколадного бісквіту я не знаю.
На фото я просто в тісто перед випіканням додала півсклянки заморожених ягід. Залила готовий тортик шоколадом. Швидко, смачно і легко.
Готуйте з любов'ю! Смачного вам дня!
"Кут огляду" ближчий до читача!
Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал
Підтримай нас в Instagram