Мега шоколадний бісквіт

Мега шоколадний бісквіт

Сьогодні чомусь особливо хочу поділитись чимось дуже важливим для мене. Так як торти- моя пристрасть, то і до рецептурників я відношусь з особливими почуттями. Кожен кондитер перевіряє рецепт, підлаштовує його під себе. У моїй скарбничці таких назбиралось чимоло. Прийшла пора поділитись своїми скромними скарбами. І першим буде шоколадний бісквіт.

Повірте, такий бісквіт смакує навіть просто у вигляді пирога. З цим бісквітом ваш звичний шоколадний торт стане просто неперевершеним. А готується він доволі легко.

2 яйця

300 гр цукру

120 гр олії

250 гр молока

50 гр какао

1 неповна чайна ложка соди погашеної оцтом

Ваніль

300 гр борошна

Сіль

Продукти потрібно просто вимішати до однорідності. Випікати приблизно 50- 60 хв. Часто при випіканні я накриваю форму фольгою. Це не дає бісквіту піднятися гіркою. Ось і все.

А далі вам підкаже ваша фантазія. Беріть будь- який крем, ягоди. Я використовувала цей бісквіт у таких тортах як "Празький" ," Снікерс".

Якщо вам потрібний пісний тортик- заберіть з рецепту яйця і молоко замініть на фруктовий сік. Найкраще смакує апельсиновий. І у вас вийде чудовий пісний тортик.

Варіантів безліч. Якщо ви спробуєте приготувати за цим рецептом- це буде ваша любов на все життя. Адже простішого і смачнішого шоколадного бісквіту я не знаю.

На фото я просто в тісто перед випіканням додала півсклянки заморожених ягід. Залила готовий тортик шоколадом. Швидко, смачно і легко.

Готуйте з любов'ю! Смачного вам дня!

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:

Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram