Смачний день. Гарбузово- лимонний пиріг

Смачний день. Гарбузово- лимонний пиріг

Осінь. Пора жовтобоких гарбузів. Ну як можна відмовити собі у задоволенні поласувати цим сонячним овочем? А якщо це ще й десерт? А якщо він ще й готується ну дуже просто?

Гарбузовий пиріг з лимонною заливкою

Гарбуз відварений - 300 гр

Цедра одного лимону

0,5 скл цукру

1 скл кефіру

2 скл манки

Сода 1 ч.л.

Для заливки:

0,5 скл води

Сік одного лимона

0,5 скл цукру

Відварений гарбуз збити блендером. Манку залити кефіром і залишити на 5 хвилин.

Всі інгредієнти для тіста змішати. Випікати до готовності, або до сухої шпажки.

Поки пиріг печеться, зваримо сироп. Змішуємо воду, цукор, сік одного лимону. Сироп довести до кипіння і проварити 5 хв. Коли пиріг буде готовий, не виймаючи його з форми, заливаємо сиропом. Даємо охолонути. І все. Можна смакувати.

Погодьтесь, це найпростіший рецепт десерту. Але результат вас здивує. Смачного вам дня.

"Кут огляду" ближчий до читача! 

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:

Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram