Савоярді

Савоярді

Бісквітне хрустке печиво. І готується досить легко, не зважаючи на довгі відео та майстер класи на інтернет просторах. І не потрібно відокремлювати білки від жовтків, ускладнювати собі завдання.

Я спробувала два варіанти замісу бісквіту і можу з впевненістю сказати , що результат однаковий. Тому сміливо збиваємо одразу яйця з цукром разом.

2 яйця

50 гр цукру

Дрібна солі

60 гр борошна

Цукрова пудра для посилки

Збираємося яйця з цукром до стійких піків. Обережно вводимо борошно, сіль, ванільний цукор, вимішуючи лопаткою, щоб тісто не просіло. За допомогою кондитерського мішка відсаджуємо на пергамент палочки приблизно по 8- 10 см. Щільно присипаємо печиво цукровою пудрою.

Якщо у вас немає кондитерського мішка- не біда. Скрутіть пакет з пергаменту (як колись насіння соняшникове продавали ), чи скористайтеся пакетом одноразовим. 

Випікається савоярді при 190 градусів 9-10 хвилин.

А наступного разу з цього печива ми приготуємо Тірамісу. І сир Маскарпоне для цього десерту ми теж приготуємо самостійно.

Все. Смачного вам дня.

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:

Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram