Савоярді
Бісквітне хрустке печиво. І готується досить легко, не зважаючи на довгі відео та майстер класи на інтернет просторах. І не потрібно відокремлювати білки від жовтків, ускладнювати собі завдання.
Я спробувала два варіанти замісу бісквіту і можу з впевненістю сказати , що результат однаковий. Тому сміливо збиваємо одразу яйця з цукром разом.
2 яйця
50 гр цукру
Дрібна солі
60 гр борошна
Цукрова пудра для посилки
Збираємося яйця з цукром до стійких піків. Обережно вводимо борошно, сіль, ванільний цукор, вимішуючи лопаткою, щоб тісто не просіло. За допомогою кондитерського мішка відсаджуємо на пергамент палочки приблизно по 8- 10 см. Щільно присипаємо печиво цукровою пудрою.
Якщо у вас немає кондитерського мішка- не біда. Скрутіть пакет з пергаменту (як колись насіння соняшникове продавали ), чи скористайтеся пакетом одноразовим.
Випікається савоярді при 190 градусів 9-10 хвилин.
А наступного разу з цього печива ми приготуємо Тірамісу. І сир Маскарпоне для цього десерту ми теж приготуємо самостійно.
Все. Смачного вам дня.
"Кут огляду" ближчий до читача!
Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал
Підтримай нас в Instagram