Смачний день. ПЕРСИКОВИЙ ПИРІГ
Вікторія Лісецька
Сьогодні субота, а отже варто до чаю приготувати смаколики своїй родині.
Дуже люблю рецепт цього пирога - він легкий у приготуванні, вам навіть не знадобиться багато часу. А смак у персикового пирога просто шикарний.
Отже, інгредієнти:
175 г вершкового масла і трохи більше для форми
165 г цукру
2 столові ложки натертої цедри лимона
3 яйця
150 г борошна 1 чайна ложка розпушувача
70 г сметани
3 персика, нарізані скибочками
цукрова пудра для запилення.
Розігрійте духовку до 180 ° C. Знадобиться форма діаметром 25 см. Персики вимити і нарізати шматочками. За допомогою міксера змішайте масло, цукор і цедру лимона до кремоподібного стану - 6-8 хвилин. Додайте яйця по черзі, щоразу збивайте міксером. Двічі додайте просіяне борошно з розпушувачем та сметаною; акуратно перемішайте.
Вилийте тісто у форму, а зверху прикрасьте скибочками персика. Випікайте 50-60 хвилин, поки зубочистка, вставлена в пиріг, не вийде сухою.
Дайте пирогу охолонути протягом 10 хвилин у формі, вийміть та повністю остудіть на решітці. Посипте цукровою пудрою.
Ось і все. Готуйте з любов'ю. Смачного вам дня.
Стань частиною спільноти "Кут Огляду" у facebook та запроси друзів!
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі новини Бесарабії та України тут і зараз : Коротко та по суті.
Підпишись на наш Телеграм-канал
Підтримай нас в Instagram