Будь в тренді. Модні кольори манікюру зими 2020-2021

Будь в тренді. Модні кольори манікюру зими 2020-2021

Рекомендації майстра нігтьової індустрії - Вікторії Чайковської

Напередодні Нового року прекрасна половина людства знову у пошуках вишуканого манікюру, що чудово буде гармонувати з вечірнім святковим образом, а також повсякденно притягуватиме погляди.
Кожен сезон в світі нігтьової індустрії має своїх фаворитів у кольорах лаків, текстурах, дизайнах та малюнках. Кожен новий рік вносить свої правки і тенденції сучасної моди. Тож пропоную розглянути уподобання кольорів і відтінків наступаючого року, який очолює Білий Сталевий Бик.

На думку стилістів, майстрам нігтьового сервісу слід ретельно запастись в першу чергу чорним і сяючим золотом. Адже чорний колір на коротких нігтях квадратної форми буде за правом лідером тренду. Його неймовірна гармонія з золотом в усіх його проявах буде шалено хітовим та має бути на вищому піку популярності 2021 року.

Білий колір увійшов до рядів тренду у своєму не зовсім звичному форматі. Взимку 2020-2021 як світлі, так і засмаглі ручки будуть активно гармонувати з перлово-білим відтінком та білим з легким рожевим відливом.
Milk Bar! Відтінки молока від білого до топленого просто захопили подіуми та глянець! Такий манікюр виявлятиметься достатньо примітивним, але дуже оптимальним і вражаюче гарним у своєї простоті.

Та всеж наймоднішими кольорами цієї зими лишаються всі відтінки синього - від ніжного небесно-блакитного до таємничого і глибокого темно-синього. Та хіба ж можна уявити собі зимні пейзажі та морозні візерунки без блакитного фону?

Найболючіша тема - сприйняття багатьма улюбленого червоного! Адже всім відомо , що неприродно Бику полюбляти цей колір. Але ж ні! Викоханий вогняний колір лишатиметься на лідируючих місцях тренду в усіх своїх розкішних відтінках.

 

Попит на жіночність і натуральність стрімко зростає. З року в рік НЮД покоряє жіночі серця все більше. Особливе місце в наступному році займатимуть: блідо-рожевий,  ванільний і крем-брюле.

Дуже привабливим лишається дует глибокого зеленого з сяючим золотом у різних виконаннях.

Також хітом сезону стануть попелясті та перлово-сірі нотки. Сірі відтінки дуже гармонують майже з усією палітрою кольорів, чим і приваблюють прихильниць різноманітності.

І ще одне достатньо сміливе рішення - природний тон нігтів та повна їх прозорість.  Але цьому тренду ми приділемо належну увагу в іншій статті, де будемо детально вивчати модні тенденції у дизайні вишуканого манікюру.

Тож сміливо можна сказати, що в цьому сезоні задоволена буде вся прекрасна стать, адже кожній принцесі її нігтьова фея зможе підібрати індивідуальний манікюр.
Обирай свій колір і відчувай себе завжди привабливою!

"Угол обзора" ближе к читателю!

Все новости Бессарабии и Украины здесь и сейчас:

✅ Стань частью нашего сообщества в facebook и пригласи друзей!

✅ Кратко и по сути. Подписывайтесь на наш Telegram-канал

✅ Поддержи нас в Instagram