Юрій Шатунов збирався воювати проти України на Донеччині

Юрій Шатунов збирався воювати проти України на Донеччині

Про це розповів директор покійного виконавця Аркадій Кудряшов на церемонії прощання із Шатуновим. Він наголосив, що на початку війни артист запропонував йому разом йти воювати, - пише Главком.

"Юра сказав: "Аркадію, поїхали запишемо добровольцями. Представник артиста додав, що ця пропозиція його шокувала, і він навіть запитав, чи не збожеволів Юрій.

«От така у нього реакція була, ось перша реакція, найперша, каже: «Поїхали на Донбас», – повідомив директор Аркадій Кудряшов на церемонії прощання з виконавцем.

Раніше з'явилася інформація, що з 2014 року, коли Росія напала на Україну, Шатунов відмовлявся виступати на заходах, коли дізнавався, що замовник – українець.

«Звичайно, не хочеться руйнувати дитячі спогади... Але, починаючи з 2014 року, щоразу, коли йому дзвонили із запитом на приватний виступ у Європі, дізнаючись, що замовники з України, він незмінно відповідав, що ми тут усі закінчені, бандерівці , нацисти та фашисти. Що він не збирається співати перед людьми, які не поважають великої розсію. Ось і Юра», – написала у своєму телеграм-каналі піарниця Анна Салата.


✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram