Смачний день. ГОТУЄМО БУРГЕР

Вчора ми пекли булочки для бургера- прийшла пора зібрати сам бургер. А для цього нам потрібно взяти:
Власне саму булочку
0,5 кг фаршу ( у фарш додаємо цибулину, сіль, перець)
Листя салату
Помідорка
Мариновані огірки
Маринована цибуля
Сир порційний плавлений
Для соусу:
Майонез і гірчиця (змішуємо 200 гр майонезу і 2 ч.л. гірчиці)
Заздалегідь маринуємо цибулю на бургер. Нарізаємо кільцями, складаємо у миску. Заливаємо гарячою водою, додаємо 1ч.л. солі , 3 ч. л. Цукру, 50 гр оцту. Залишаємо маринуватись мінімум на годину.
Можна і на ніч зробити, щоб зранку цибуля була готова. Що головне в бургері? Соковита котлета. У фарш додаємо цибулю, сіль і перець. Добре вимішуємо і відбиваємо.
Смажимо котлети. Формуємо плоску котлету і обсмажуємо з обох боків. Булочку розрізаємо навпіл і теж підсмажуємо на сухій сковорідці до золотистого кольору. Все. Це було найскладніше.
Тепер збираємо бургер. Одну половину булочки змащуємо соусом, кладемо листок салату, кружальце помідорки, котлету, шматочок сиру , порізаний маринований огірочок, кільця маринованої цибулі і накриваємо змащеною соусом другою половиною булочки. А тепер смакуємо. Повірте, після того, чк ви скуштуєте справжній бургер, ви станете шанувальником фаст- фуду.
Звичайно, рецептів бургера безліч. Ви можете змінювати наповнення , додати кетчуп і все , що ви любите. І це буде найкращий, лише ваш бургер.
А як випікати булочку для бургера можете тут
Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
,,Кут огляду" ближчий до читача!
Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Коротко та по суті:
Підпишись на наш Telegram - канал
Підтримай нас в Instagram