Новий салат "Олів'є" Лізи Глінської

Ну що за Новий рік без Олів'є? А може все ж таки експериментальний Олів'є? Такий, до прикладу, пропонує Ліза Глінська. З яловичим язиком та домашнім майонезом.
350-400 г язика (відвареного)
200 г моркви (1 середня морква)
400 г картоплі (4 середні картоплі)
200 г свіжих огірків (2 середніх огірка)
200 г солоних огірків (2 середніх огірка)
100 г цибулі (1 середня цибулина)
100 г зеленого горошку (консервованого)
3 яйця
100-150 г майонезу сіль за смаком
Домашній майонез :
2 шт. - жовток
1 ч. Л. гірчиці
300-320 мл олії
сік лимону
сіль за смаком
100 г білого йогурту або сметани
Готуємо майонез Збийте жовтки з гірчицею і соком лимона.
Додати тонкою цівкою ½ частини олії порціями і продовжувати збивати. Додати порціями йогурт, чергуючи його з олією, і продовжувати збивати. Довести до смаку сіллю і соком лимону.
Готуємо олів'є Відварити язик в підсоленій воді, залити холодною водою, дати охолонути і зняти шкірку. Відварити картоплю, моркву, яйця. Нарізати мову, картоплю, морква, яйця, цибулю і огірки невеликим кубиком. Замаринувати цибулю в суміші солі, цукру, 1 ч. Л. олії і 1 ч. л. оцту. Перемішати всі інгредієнти, заправити майонезом, довести до смаку сіллю.
"Кут огляду" ближчий до читача!
Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал
Підтримай нас в Instagram