Новий салат "Олів'є" Лізи Глінської

Новий салат "Олів'є" Лізи Глінської

Ну що за Новий рік без Олів'є? А може все ж таки експериментальний Олів'є? Такий, до прикладу, пропонує Ліза Глінська. З яловичим язиком та домашнім майонезом.

350-400 г язика (відвареного)

200 г моркви (1 середня морква)

400 г картоплі (4 середні картоплі)

200 г свіжих огірків (2 середніх огірка)

200 г солоних огірків (2 середніх огірка)

100 г цибулі (1 середня цибулина)

100 г зеленого горошку (консервованого)

3 яйця

100-150 г майонезу сіль за смаком

Домашній майонез :

2 шт. - жовток

1 ч. Л. гірчиці

300-320 мл олії

сік лимону

сіль за смаком

100 г білого йогурту або сметани

Готуємо майонез Збийте жовтки з гірчицею і соком лимона.

Додати тонкою цівкою ½ частини олії порціями і продовжувати збивати. Додати порціями йогурт, чергуючи його з олією, і продовжувати збивати. Довести до смаку сіллю і соком лимону.

Готуємо олів'є Відварити язик в підсоленій воді, залити холодною водою, дати охолонути і зняти шкірку. Відварити картоплю, моркву, яйця. Нарізати мову, картоплю, морква, яйця, цибулю і огірки невеликим кубиком. Замаринувати цибулю в суміші солі, цукру, 1 ч. Л. олії і 1 ч. л. оцту. Перемішати всі інгредієнти, заправити майонезом, довести до смаку сіллю.

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:

Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram