Закуски на новорічний стіл: тарталетки з червоною рибою та тарталетки з грибами і куркою

Закуски на новорічний стіл: тарталетки з червоною рибою та тарталетки з грибами і куркою

Легкі закуски завжди доречні і не лише на новорічному столі. Тому приготуємо найпопулярніші.

Тарталетки з грибами та куркою:

Тарталетки пісочні

Куряче філе - 180 г

Печериці - 120 г

Сир твердий - 70 г

Сметана (жирністю 20%) - 100 г

Масло вершкове - 40 г

Олія - 1 ст. ложка

Лавровий лист - 1-2 шт.

Сіль, перець чорний мелений - за смаком

Куряче філе викласти в каструлю з киплячою водою, додати лавровий лист, , сіль і мелений перець за смаком. Варити філе 25 хвилин.

Готове філе дістати з бульйону й охолодити. Нарізати охолоджене м'ясо невеликими шматочками.

Гриби обсмажити на пательні з додаванням масла та олії. Додати філе, сметану і обсмажити ще декілька хвилин. Викласти суміш на тарталетки, затерти сиром та випікати 15 хвилин.

Тарталетки з червоною рибою

Власне самі тарталетки

Вершковий сир - 100 г

Червона риба малосолена - 80 г

Петрушка (зелена цибуля або інша зелень) - за смакам

Рибу дрібно порізати, змішати з іншими інгредієнтами. Наповнити сумішшю тарталетки та прикрасити слайсами риби і петрушкою.

Такі легкі закуски будуть чудовим доповненням до бокалу шампанського в новорічну ніч.

Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:

Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram