Закуски на новорічний стіл: тарталетки з червоною рибою та тарталетки з грибами і куркою

Легкі закуски завжди доречні і не лише на новорічному столі. Тому приготуємо найпопулярніші.
Тарталетки з грибами та куркою:
Тарталетки пісочні
Куряче філе - 180 г
Печериці - 120 г
Сир твердий - 70 г
Сметана (жирністю 20%) - 100 г
Масло вершкове - 40 г
Олія - 1 ст. ложка
Лавровий лист - 1-2 шт.
Сіль, перець чорний мелений - за смаком
Куряче філе викласти в каструлю з киплячою водою, додати лавровий лист, , сіль і мелений перець за смаком. Варити філе 25 хвилин.
Готове філе дістати з бульйону й охолодити. Нарізати охолоджене м'ясо невеликими шматочками.
Гриби обсмажити на пательні з додаванням масла та олії. Додати філе, сметану і обсмажити ще декілька хвилин. Викласти суміш на тарталетки, затерти сиром та випікати 15 хвилин.
Тарталетки з червоною рибою
Власне самі тарталетки
Вершковий сир - 100 г
Червона риба малосолена - 80 г
Петрушка (зелена цибуля або інша зелень) - за смакам
Рибу дрібно порізати, змішати з іншими інгредієнтами. Наповнити сумішшю тарталетки та прикрасити слайсами риби і петрушкою.
Такі легкі закуски будуть чудовим доповненням до бокалу шампанського в новорічну ніч.
Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
"Кут огляду" ближчий до читача!
Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал
Підтримай нас в Instagram