КЕКС З ІЗЮМОМ ТА ЦУКАТАМИ

Сьогодні я поділюся з вами рецептом справжнього шедевру - ароматного та соковитого кексу з ізюмом та цукатами, який просто тане в роті. Цей рецепт дарує неповторний поєднання смаків і запахів, що здатне розкрити всю глибину смаку в кожному шматочку.
Інгредієнти:
Борошно – 450 г.
Яйце – 4 шт.
Цукор – 220 г.
Розпушувач тіста – 3.5 ч.л.
Сіль – 1 щепотка.
Вершкове масло – 220 г.
Ванілін – 2 г.
Ром – 2 ст.л.
Апельсин з цедрою – 1 шт.
Ізюм – 100 г.
Цукати – 100 г.
Приготування:
1. Ретельно збити яйця з цукром.
2. В іншій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль, ванілін та перемішати.
3. У суміш яєць з цукром додати ром, цедру апельсину та та його сік.
4. Вершкове масло розтопити та вилити до рідкої сумішші.
5. Змішати обидві сумішші, додати туди ізюм та цукати.
6. Форму для випікання змастити маслом та трохи присипати борошном. Вилити готову масу в форму.
7. Розігріти духовку до 180°С та випікати кекс 40 хвилин. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою.
Прикрасити можна цукровою пудрою. Смачного!
Дар'я Болгова
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram