

Ніжний, м'який яблучний рулет і швидкий у приготуванні.
3-4 яблука натерти на терці, додати трішки лимонного соку та цукру.
Окремо збиваємо:
4 яйця 1 склянку цукру до пишної маси.
Додаємо 1 склянку борошна.
На деко, застелене пергаментним папером, викладаємо наші яблука, зверху заливаємо тісто.
Випікаємо при температурі 160 градусів до золотистого кольору.
Ще теплим закручуємо рулет начинкою всередину. Посипаємо цукровою пудрою.
Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
Лісецька Вікторія
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі новини Бессарабії та України тут і зараз: коротко та по суті
Підпишись на наш Telegram - канал
Підтримай нас в Instagram
Газета "Угол обзора" основана 8 апреля 2017 года. Интернет-газета "Угол обзора" является независимым приложением и публикуется с 20 декабря 2018 года.
Авторское и все смежные права защищены.
Сейчас 125 гостей и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте
© 2019 Интернет-газета "Угол обзора" г. Арциз. All Rights Reserved.