У Києві пройшов обшук автобуса у дворі Офісу ОПЗЖ

У Києві пройшов обшук автобуса у дворі Офісу ОПЗЖ

У Києві пройшов обшук автобуса у дворі Офісу ОПЗЖ. Слідчий знайшов рушниці, ножі, пістолети, шлеми та бронежелети. Повідомив PavlovskyNews на своєму Телеграм-каналі.

Нардеп Ілля Ківа стверджує, що зброя зареєстрована і заряджена гумовими кулями, так як даний автобус орендує охоронна структура "Шторм". За словами нардепа, ця організація охороняє офіс ОПЗЖ.

За даними поліції сьогодні близько 16-ї години до поліції Києва надійшло повідомлення про стрілянину у Голосіївському районі по вулиці Ямській. На виклик негайно виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



За попередньою інформацією, група осіб приїхала на автомобілі до будівельного майданчика та почала стріляти у повітря, після чого з місця події втекли. Це був напад на активістів, які протестували проти незаконної забудови.

У ході проведення спеціальної поліцейської операції правоохоронці затримали два автомобілі, на яких втекли зловмисники з місця події. Одну із автівок поліцейські затримали на території столиці, а іншу за межами Києва затримали наряди поліції Київської області.

Із особами, які в них знаходилися проводяться процесуальні дії та встановлюється їх причетність до вчинення вищезазначених подій.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Фото скін відео РavlovskiNews

 

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram