Топчиновник часів Януковича заявив про крадіжку зашитих у стелі $2 млн

Топчиновник часів Януковича заявив про крадіжку зашитих у стелі $2 млн

Колишній глава Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) Олександр Рибак і його дружина Ірина Фриденталь заявили про крадіжку в них 2 мільйонів доларів. Розповідає OBOZREVATEL

За їхніми словами, ці гроші вони зашили в стелю 2014 року після Революції гідності. Відповідну справу розглядає Обухівський суд Києва, куди подружжя подало позови на суму 55 мільйонів гривень.



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



Як стверджує Рибак, 2014 року він зняв з рахунку в "Укргазбанку" 1,5 мільйона доларів, отримані від продажу нерухомості, частину з них витратив, а залишок – 900 тисяч доларів – вирішив заховати в стелі між лазнею та кімнатою відпочинку.

Для цього він викликав робітників, сказавши, що хоче виправити дефект на стелі. Під час обіду робочих Рибак, за його словами, сховав у стелю 900 тисяч доларів у сміттєвих пакетах. Ще 1,1 мільйона доларів туди ж поклала його дружина Ірина Фриденталь – донька бізнесмена з Донецька Михайла Фриденталя.

У жовтні 2016 року Рибак вирішив дістати гроші зі схованки і знову покликав робітників. Ті розшили стелю, але грошей там не виявили.

  Охоронець і колишній домоправитель Рибака отримали підозри. Як наголошується, суд надав доступ адвокату до декларації Рибака за 2010-2014 роки в ДАБІ. За словами адвоката, водночас не було надано жодного доказу про володіння Рибаком або його дружиною заявленою сумою коштів.

 

"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram