Рада призначила Дениса Монастирського головою МВС

Рада призначила Дениса Монастирського головою МВС

Депутати Верховної Ради проголосували за призначення голови свого правоохоронного комітету Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ.

Рішення підтримали 271 нардеп, -  пише Громадське.

Під час свого виступу перед голосуванням Монастирський наголосив на підтримці політики президента та згадав про свої здобутки під час головування у правоохоронному комітеті парламенту, який за два роки розробив 48 законопроєктів, які стали законами.

За словами Монастирського, головним його пріоритетом на посаді очільника МВС буде безпека громадян, держави та збільшення рівня довіри суспільства до правоохоронних органів.

Також він наголосив, що дбатиме й про покращення умов праці самих поліцейських, зокрема домагатиметься збільшення видатків на їхні зарплати. Серед пріоритетів він згадав й боротьбу з організованою злочинністю, розвиток патрульної поліції, безпеку дорожнього руху, протидію поширенню наркотиків та розвиток прикордонної служби.

«Я не обіцяю миттю розв'язати всі проблеми — це неможливо. Але обіцяю професійно та принципово виконувати свою роботу на посаді міністра. І готовий гідно нести свою службу в інтересах народу і держави», — резюмував Монастирський.

Під час запитань до кандидата депутати запитали у Монастирського про його позицію щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Той відповів, що оскільки зараз справа перебуває у суді, висновки робити рано.


 

✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram