Український олімпійський чемпіон Верняєв дискваліфікований міжнародною федерацією

Український олімпійський чемпіон Верняєв дискваліфікований міжнародною федерацією

Український гімнаст і чемпіон Олімпійських ігор 2016 року Олег Верняєв не зможе брати участь в Олімпійських іграх-2020 на Токіо: Комітет з етики в гімнастиці дискваліфікував його на 4 роки через допінг. Повідомляє Українська правда, посилаючись на Верняєва у  Facebook

  "Арбітраж GEF прийняв рішення про те, що концентрація мельдоній, яку знайшли у мене в організмі, достатня для дискваліфікації мене на 4 роки. Починаючи з листопада минулого року. Це означає, що на Олімпіаду я не поїду. Найголовніше питання - як заборонений препарат потрапив в мій організм? Чому це сталося в період, коли не було серйозних міжнародних змагань і тренування проходили в полегшеному режимі? Чому тільки один тест дав позитивний результат, а ні один з майже десятка наступних тестів не підтвердив наявність забороненої субстанції?,- пише Верняєв. 



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



 Верняєв підкреслює, що "позитивний тест тільки вказує на факт наявності в організмі забороненої субстанції, але не свідчить про провину спортсмена".

"Якщо спортсмен упевнений, що його провини немає, він не повинен опускати руки. Арбітраж GEF прийняв рішення, яке підлягає оскарженню. Раз рішення арбітражу підлягає оскарженню, значить остаточні висновки робити рано", - додав спортсмен.

Верняєв намір оскаржити рішення Арбітражу GEF (Комітет з етики в гімнастиці) про його дискваліфікацію в CAS (Спортивному арбітражному суді).

 

"Вірю, що вища спортивна судова інстанція розставить все по своїх місцях", - написав гімнаст

 

. "КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

 

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram