Одесаобленерго запускає дуальну форму навчання для студентів

 Одесаобленерго запускає дуальну форму навчання для студентів

Формат дуального навчання сьогодні популярний в усьому світі. Він передбачає поєднання навчання у ВНЗ та на підприємстві. Так студент може отримувати теоретичні знання і відразу застосовувати їх на практиці - на робочому місці.

Відділ з комунікацій "Одесаобленерго" сповістив редакції сайту, що  "Одесаобленерго" запускає проект дуального навчання для студентів, які обрали професію енергетика. Компанія запрошує 10 молодих людей з вищих технічних навчальних закладів регіону на дуальну форму навчання. Для студентів  -  це гарна можливість поєднувати навчання і роботу. При цьому вони зможуть отримувати зарплату і мати гарантоване працевлаштування в ДТЕК.

ДТЕК як відповідальна і надійна компанія дбає про майбутнє України і підтримує талановиту молодь. Так, оператори систем розподілу ДТЕК Мережі в Дніпропетровській, Київській і Донецькій областях вже рік успішно реалізують проект по дуальному навчанню. В його рамках в 2019/20 рр. проходять навчання 52 студенти.

«Ми планували запустити проект на початку 2020 року. Провели переговори з університетами і навіть прийняли одного студента на дуальну форму навчання. Однак був введений карантин і нам довелося змінити наші плани щодо масштабного запуска проекту. Але зараз ми вже готові. І оголошуємо про набір 10 студентів-енергетиків 3-4 курсів з профільних ВНЗ, які вже сьогодні можуть почати свою кар'єру в компанії», - розповідає генеральний директор Олександр Фоменко.

За його словами, студенти отримають офіційне працевлаштування, заробітну плату, будуть забезпечені спецодягом та медичним страхуванням, як і всі інші працівники підприємства. 

Компанія співпрацює з Одеським національним політехнічним університетом, Одеською національною академією харчових технологій, Механіко-технологічним коледжем при Одеській національній академії харчових технологій і з Одеським коледжем комп'ютерних технологій за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Ведуться переговори про співпрацю по дуальному навчанню з професійно-технічними училищами Одеси.

Після успішного закінчення навчання випускники ВНЗ можуть продовжити працювати в компанії при наявності вакантної посади, рекомендацій наставника і його безпосереднього керівника.

Подати заявку на дуальне навчання можна через куратора групи у ВНЗ або заповнити онлайн-анкету. Також дізнатися докладну інформацію по проекту можна за тел. +380504951315.


"Угол обзора" ближе к читателю!

Все новости Бессарабии и Украины здесь и сейчас:

✅ Стань частью нашего сообщества в facebook и пригласи друзей!

✅ Кратко и по сути. Подписывайтесь на наш Telegram-канал

✅ Поддержи нас в Instagram