Мрієш про громаду, де молодь може реалізувати свій потенціал? Стань учасником конкурсу "МолодьТуТ: створи громаду молодіжних перспектив"

Мрієш про громаду, де молодь може реалізувати свій потенціал? Стань учасником конкурсу "МолодьТуТ: створи громаду молодіжних перспектив"

Мрієш про громаду, де молодь може реалізувати свій потенціал, генерувати та втілювати ідеї, знаходити однодумців, отримувати нові навички?

Програма USAID "Мріємо та діємо" – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв'язанні проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. 

«Мріємо та діємо» залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.

До участі в конкурсі запрошуються територіальні громади з Київської, Івано-Франківської, Рівненської, Херсонської, Одеської, Харківської, Волинської, Запорізької та Закарпатської областей (окрім обласних центрів).

Громади мають бути представлені ініціативною групою - партнерство місцевої влади, громадської організації, представників молоді та/або бізнесом та іншими установами чи організаціями, які матимуть можливість реалізації програми «Мріємо та діємо» в громаді. Ініціативна група громади має складатися мінімум з 5 осіб і мати в своєму складі мінімум двох молодих людей віком від 18 до 35 років.



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



Участь у проєкті передбачає:

- Розширення економічних можливостей через молодіжні інновації, підприємництво та готовність до розвитку кар'єри;

- Підвищення громадянської активності молоді;

- Посилення потенціалу молоді бути рушійною силою українського плюралізму та розбудови поваги до різноманітності;

- Створення та підтримка молодіжних просторів.

 

Кінцевий термін прийому заявок – кінець дня 10 жовтня, 2021

Подробиці умов конкурсу ТУТ

 

 

"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram