ТОП-3 рецептів вареників на Андрія

ТОП-3 рецептів вареників на Андрія

Ну чим ще частувати свою сім'ю на Андрія, як не варениками?

Ми зібрали найбільш популярні вареники в українців:

Пісні вареники з квашеною капустою:

0,5 кг пошаткованої квашеної капусти, 1 подрібнена ріпчаста цибулина, 1 терта морквина, 3 столові ложки олії, чорний мелений перець.

Капусту відкиньте на друшляк, щоб стікав сік. Якщо капуста перекисла, промийте її у мисці з водою і відкиньте на друшляк. Налийте у сковорідку олію, зверху покладіть капусту, перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні 30-40 хвилин. Потім додайте терту моркву, окремо підсмажену на олії з подрібненою цибулею. Усе перемішайте, ще потушкуйте, щоб випарувалась уся волога. Якщо начинка надто кисла, додайте чайну ложку цукру.

Солодкі вареники з вишнею:

500 г заморожених вишень без кісточок, 2-3 столові ложки цукру. Можна замінити консервованими вишнями у власному соці або так званими «п`яними» вишнями – якщо залишилися в холодильнику пересипані цукром ще з літа. Перед тим, як ліпити вареники з вишнями треба відкинути їх на друшляк чи сито, ще й трохи відтиснути.

Вареники з картоплею та грибами: Порізати дрібно та підсмажити 2 цибулини, додати 200 г порізаних тонкими пластинками печериць. Смажити, помішуючи до випарування рідини. Очищену картоплю (500 г) зварити та розім’яти в пюре. Додати підсмажені гриби з цибулею, посолити, поперчити, добре вимішати.

Зі святом вас!

За матеріалами РадіоТрек

" Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:

Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram