СІБАС
Більш легкої страви просто не існує. А задоволення- неймовірне.
Сьогодні у нас запечений сібас- неймовірно ніжна та смачна риба. Тому у нас- просто королівська вечеря.
Смак такої ніжної риби головне не перебити спеціями. Тому рибку патрошимо, гарно вимиваємо і добре просушуємо паперовими рушниками.
Зі спецій використовуємо лише сіль, перець, лимон та розмарин. Рибку солимо, перчимо та поливаємо лимонним соком. Викладаємо у фольгу та робимо ніби човник. На рибку- гілочку розмарину. Випікається при 180 градусах 25-30 хв.
Все. Королівська страва готова. Так можна запікати і скумбрію. З лимоном на розмарином вона має гарний смак.
Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
" Кут огляду" ближчий до читача! Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал
Підтримай нас в Instagram