СІБАС

СІБАС

Більш легкої страви просто не існує. А задоволення- неймовірне.

Сьогодні у нас запечений сібас- неймовірно ніжна та смачна риба. Тому у нас- просто королівська вечеря.

Смак такої ніжної риби головне не перебити спеціями. Тому рибку патрошимо, гарно вимиваємо і добре просушуємо паперовими рушниками.

Зі спецій використовуємо лише сіль, перець, лимон та розмарин. Рибку солимо, перчимо та поливаємо лимонним соком. Викладаємо у фольгу та робимо ніби човник. На рибку- гілочку розмарину. Випікається при 180 градусах 25-30 хв.

Все. Королівська страва готова. Так можна запікати і скумбрію. З лимоном на розмарином вона має гарний смак.

Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

" Кут огляду" ближчий до читача! Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:

Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram