СУШІ З КРАБОВИМИ ПАЛИЧКАМИ, КРЕВЕТКАМИ ТА СИРОМ "ФІЛАДЕЛЬФІЯ"

Суші - це одина з найпопулярніших японських страв, яка здавна відомий своєю унікальною комбінацією рису, норі та начинки. Якщо ви хочете спробувати свої сили в готуванні цієї страви вдома, то ми радимо спочатку спробувати рецепт суші з крабовими паличками, креветками та сиром "Філадельфія". Це простий, але дуже смачний варіант, який зможе приготувати кожен.
Інгредієнти:
Рис для суші – 1 стакан.
Рисовий оцет – 2-3 ч.л.
Норі – 4 листи.
Крабові палички – 6 шт.
Авокадо (або свіжий огірок) – 1 шт.
Креветки – 200 гр.
Сир "Філадельфія" – 200 гр.
Приготування:
1. Рис для суші добре промити (рекомендується промивати 5-7 разів), зварити, додати у готовий гарячий рис рисовий оцет та перемішати. Залишити трохи охолонути.
2. Приготуємо начинку. Креветки відварити та очистити. Авокадо очистити, нарізати тонкими шматочками.
3. На коврик для суші покласти лист норі гладенькою стороною вниз. Викласти рис, постійно зволожуючи руки у воді (щоб рис не прилипав до рук), та таким чином, щоб зверху залишилось приблизно 3-4 см без нього. Товщина шару рису приблизно 0.7 см.
4. Посередині рису викласти шар сиру "Філадельфія". Зверху шматочки авокадо, крабові палички і креветки.
5. Намочіть верхній край норі (який без рису) водою та охайно згорніть рол.
6. Наріжте рол на 8 рівних частин.
Подавати суші рекомендується з імбирем, васабі та соєвим соусом. Смачного!
Дар'я Болгова
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram