Соковита курка у кисло-солодкому соусі
Якщо Ви хочете приготувати щось просте та незвичайне, то рецепт курячого філе у кисло-солодкому соусі для Вас!
Інгредієнти:
Філе куряче – 800 гр.
Яйця – 3 шт.
Кетчуп – 270 гр.
Цукор – 270 гр.
Крохмаль – 4 ст.л.
Оцет – 3 ст.л.
Сіль або інші спеції – (за смаком)
Олія – (для смаження)
Приготування:
З курячого філе зрізаємо увесь жир. Очищене філе нарізаємо шматочками середньої величини. До нього додаємо сіль та спеції за смаком. Вбиваемо яйця та перемішуємо. Долаємо крохмаль та знову пермішуємо.
У сковорідку наливаємо масло так, щоб воно покривало всю поверхню дна. Викладаємо шматочки філе в один ряд та смажимо їх з обох боків до золотистої скоринки. Після цього дістаємо філе зі сковорідки.
Далі перейдемо до приготування соусу.
У пательню кладемо масло та кетчуп, чекаємо, доки вони добре нагріються. Поступово додаємо цукор, помішуючи. Коли соус закипить, додаємо оцет та чекаємо, поки все знову закипить. Додаємо філе до соусу в сковорідку та тушкуємо 2-3 хвилини, щоб соус загустів.
Подати можна з рисом або фунчозою, а прикрасити мікрозеленю та кунжутом.
Готово! Смачного!
Дар'я Болгова
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram