Смачний день. СПАГЕТІ З СЬОМГОЮ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ
Після Великодніх свят м'ясо та ковбаси вже не так смакують. Хочеться чогось легкого, ніжного. Можна порадувати своїх рідних спагеті з сьомою у вершковому соусі. Смачно, корисно і легко у приготуванні.
Як варити спагеті я, звичайно, розповідати не буду. А ось для приготування сьомги візьмемо:
300 гр власне самої сьомги (свіжої)
100 гр вершків
50 гр вершкового масла
Зелень
Цибуля порей
Зубчик часнику
Сіль Перець
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Сьомгу промиваємо, просушуємо. Ріжемо на шматки. Обсмажуємо на вершковому маслі з обох боків разом з цибулею порей та роздавленим зубчиком часнику. (Часник у кінці смаження виймаємо з пательні).
Вливаємо вершки, солимо, перчимо. Не пересмажте рибу, інакше вона втратить свою ніжність. Готову сьомгу перемішуємо зі спагеті, посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
ВікторіяЛісецька
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:
Підпишись на наш Telegram - канал
Підтримай нас в Instagram