Смачний день. СПАГЕТІ З СЬОМГОЮ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ

Смачний день. СПАГЕТІ З СЬОМГОЮ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ

Після Великодніх свят м'ясо та ковбаси вже не так смакують. Хочеться чогось легкого, ніжного. Можна порадувати своїх рідних спагеті з сьомою у вершковому соусі. Смачно, корисно і легко у приготуванні.

Як варити спагеті я, звичайно, розповідати не буду. А ось для приготування сьомги візьмемо:

300 гр власне самої сьомги (свіжої)

100 гр вершків

50 гр вершкового масла

Зелень

Цибуля порей

Зубчик часнику

Сіль Перець



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



Сьомгу промиваємо, просушуємо. Ріжемо на шматки. Обсмажуємо на вершковому маслі з обох боків разом з цибулею порей та роздавленим зубчиком часнику. (Часник у кінці смаження виймаємо з пательні).

Вливаємо вершки, солимо, перчимо. Не пересмажте рибу, інакше вона втратить свою ніжність. Готову сьомгу перемішуємо зі спагеті, посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

 

ВікторіяЛісецька

 

"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram