

Шарлотка сама по собі вже чудова, але її варіація з домашнім сиром неперевершена.
Отож візьмемо:
2 яблука
5 яєць
250 гр цукру
200 гр масла
400 гр домашнього сиру
450 гр борошна
10 гр розпушувача
Насамперед збиваємо яйця та цукор. Далі додаємо топлене вершкове масло та сир.
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів
Потім додаємо борошно з розпушувачем. Виливаємо тісто у форму, додаємо порізані яблука і в духовку на 40- 45 хвилин.
Випікаємо при температурі 180 градусів до сухої шпажки. Готовий пиріг припорошіть цукровою пудрою.
Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
Вікторія Лісецька
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі новини Бессарабії та України тут і зараз: коротко та по суті
Підпишись на наш Telegram - канал
Підтримай нас в Instagram
Газета "Угол обзора" основана 8 апреля 2017 года. Интернет-газета "Угол обзора" является независимым приложением и публикуется с 20 декабря 2018 года.
Авторское и все смежные права защищены.
Сейчас 147 гостей и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте
© 2019 Интернет-газета "Угол обзора" г. Арциз. All Rights Reserved.