

Випічка з гарбуза - вибух ваших смакових рецепторів. Тому сьогодні я поділюсь з вами рецептом неймовірного гарбузового кексу з родзинками та цитриновою заливкою. Волога структура кексу, родзинки, смак та аромат цитринок підкорить серце навіть найвибагливіших гурманів.
Для тіста:
200 г. Борошна
200 гр гарбуза
200 гр цукру
2 яйця курячі
100 гр масла вершкового
100 гр родзинки
Цедра 2 лимонів (за бажанням можна замінити на апельсини)
розпушувач тіста
цукор ванільний
сіль
Сироп:
150 гр води
100 гр цукор
2 лимони чи апельсини
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Отож почнемо:
Перш за все гарбуз потрібно попередньо запекти у духовці а потім подрібнити блендером. Цукор збиваємо з маслом, додаємо яйця і поступово вводимо всі інші інгредієнти. Викладаємо у форму встелену пергаментним папером.
Випікаємо при температурі 180 градусів 45-50 хвилин. Як завжди, готовність перевіряємо шпажкою.
Поки наш кекс у духовці, ми варимо сироп. Цукор, вода та наші лимони-апельсини, що залишились без цедри. Варимо сиром хвилин 5.
Готовий кекс заливаємо у формі сиропом і даємо вистигнути. Прикрашаємо наш кекс і до столу.
Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
Лісецька Вікторія
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:
Підпишись на наш Telegram - канал
Підтримай нас в Instаgram
Газета "Угол обзора" основана 8 апреля 2017 года. Интернет-газета "Угол обзора" является независимым приложением и публикуется с 20 декабря 2018 года.
Авторское и все смежные права защищены.
Сейчас 89 гостей и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте
© 2019 Интернет-газета "Угол обзора" г. Арциз. All Rights Reserved.