Смачний день. ГАРБУЗОВИЙ КЕКС З ЦИТРИНОВОЮ ЗАЛИВКОЮ

Смачний день. ГАРБУЗОВИЙ КЕКС З ЦИТРИНОВОЮ ЗАЛИВКОЮ

Випічка з гарбуза - вибух ваших смакових рецепторів. Тому сьогодні я поділюсь з вами рецептом неймовірного гарбузового кексу з родзинками та цитриновою заливкою. Волога структура кексу, родзинки, смак та аромат цитринок підкорить серце навіть найвибагливіших гурманів.

Для тіста:

200 г. Борошна

200 гр гарбуза

200 гр цукру

2 яйця курячі

100 гр масла вершкового

100 гр родзинки

Цедра 2 лимонів (за бажанням можна замінити на апельсини)

розпушувач тіста

цукор ванільний

сіль

 

Сироп:

150 гр води

100 гр цукор

2 лимони чи апельсини



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



Отож почнемо:

Перш за все гарбуз потрібно попередньо запекти у духовці а потім подрібнити блендером. Цукор збиваємо з маслом, додаємо яйця і поступово вводимо всі інші інгредієнти. Викладаємо у форму встелену пергаментним папером.

Випікаємо при температурі 180 градусів 45-50 хвилин. Як завжди, готовність перевіряємо шпажкою.

Поки наш кекс у духовці, ми варимо сироп. Цукор, вода та наші лимони-апельсини, що залишились без цедри. Варимо сиром хвилин 5.

Готовий кекс заливаємо у формі сиропом і даємо вистигнути. Прикрашаємо наш кекс і до столу.

Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

 

 

Лісецька Вікторія

"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instаgram