Смачний день. Кіш зі шпинатом та броколі

Смачний день. Кіш зі шпинатом та броколі

На вулиці вже справжня весна. Тому і на обідньому столі хочеться бачити щось весняне, яскраве і смачне. Тож сьогодні це - кіш.

Для тіста:

300 гр борошна

200 гр масла вершкового

1 яйце

3 столові ложки холодної води

Сіль



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



Також:

Броколі

Шпинат

Помідори чері

Бринза

Заливка:

50 гр молока

2 яйця

Сіль

Замішуємо тісто. У формі для випікання формуємо дно та бортик з тіста та відправляємо в духовку на 15 хвилин, попередньо проколовши всю площину тіста виделкою.

Тушкуємо шпинат, відварюємо броколі (2 хвилини, не більше). Викладаємо наші овочі на пісочну основу. Додаємо помідори чері, бринзу та заливаємо заливкою.

Випікаємо приблизно 40 хвилин при температурі 180 градусів. Насправді, начинка кішу може бути будь-якою. Експерементуйте і все у вас вийде.

Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

 

Вікторія Лісецька 

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram