Смачний день. ЕКЛЕРИ З ЗАВАРНИМ КРЕМОМ

Смачний день. ЕКЛЕРИ З ЗАВАРНИМ КРЕМОМ

Чому б у вихідні не потішити своїх любих смаколиками? Якщо так, то давайте приготуємо еклери.

Для тіста візьмемо

 100 гр масла

100 гр молока

100 гр води

Дрібну солі та цукру.

 Доводимо цю суміш до кипіння та всипаємо 200 гр борошна і, швидко помішуючи, заварюємо тісто. 1-2 хвилини, поки маса не збереться у кульку. Тісто в миксер і по одному додаємо 3-4 яйця, добре вимішуючи після кожного наступного.



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



Консистенція тіста має бути як густа сметана. Якщо у вас є кондитерських мішечок, то відсаджуйте на деко еклери за допомогою мішечка. Якщо ж даного "пристрою" у вас немає, можете скористатися ложкою.

Еклери можуть бути як круглими, так і продовгуватої форми. Випікати еклери при температурі 220 градусів перші 15 хвилин, наступні 15 хвилин - при температурі 160 градусів.

Тим часом зваримо крем:

300 гр молока

2 яйця

0,5 склянки цукру

2 ст.л. крохмалю

Ваніль

Заварюємо крем. Коли маса вистигне, збиваємо її з 200 гр масла кімнатної температури. Начиняємо наші еклери кремом. Посипаємо цукровою пудрою. Можна полити розтопленим шоколадом.

Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

 

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram