ЧАСНИКОВИЙ ХЛІБ

ЧАСНИКОВИЙ ХЛІБ

Ніщо не додає більше смаку страві, як свіжі та ароматні інгредієнти, одним з яких є часник. Спробуйте приготувати один раз цей надзвичайно смачний часниковий хліб і ви будете готувати його щодня!

Інгредієнти:
Часник – 3 шт.
Олія оливкова – 1 ст. л.
Багет – 1 шт.
Масло вершкове – 100 г.
Сир твердий – 200 г.
Петрушка – за смаком.
Спеції – за смаком.

Приготування:
1. Відріжте верхушку часника. Покладіть часник у фольгу, полийте оливковою олією, додайте улюблені спеції та повністю закрийте фольгою.
2. У розігрітій до 180°С духовці пекіть часник протягом 30 хвилин.
3. Змішайте вершкове масло, петрушку, запечений часник (попередньо слід очистити його та перетовкти виделкою) та натертий сир.
4. Розріжте багет вздовж на дві частини та намажте готовою сумішшю.
5. Запікайте хліб в духовці при 180°С протягом 15 хвилин.

Прикрасити часниковий хліб можна помідорами та зеленню. Смачного!


Дар'я Болгова


✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!

✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в Instagram