Тарутинський хлібозавод розширив асортимент пасхальних виробів

Тарутинський хлібозавод розширив асортимент пасхальних виробів

 До Великодня висококваліфікований колектив Тарутинського хлібозаводу розширив асортимент пасхальних кондитерських виробів до 10 видів. Крім звичайних пасок, виготовлених за давнім бабусиним рецептом, пекарі-кондитери оволоділи технікою випічки пасок  на кшталт італійських - панеттоне, краффінів з шоколадом, жовто-блакитних патріотичних пасочок та рулетів з маковою й шоколадною начинкою.

 Цікаво, що на тарутинському хлібозаводі працює більше чоловіків, ніж жінок. На фото ви бачите - Наталію Кустурову, начальника зміни, Людмилу Крєц, катальницю, Сергія Науменко, пекаря, Андрія Берила, катальника, та Олександра Кустурова, тістомісильника.

Ціни на свою продукцію залишили торішніми. Але вироби  стали ще гарнішими та смачнішими. 


✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!

✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в Instagram