Тарутинський хлібозавод розширив асортимент пасхальних виробів

До Великодня висококваліфікований колектив Тарутинського хлібозаводу розширив асортимент пасхальних кондитерських виробів до 10 видів. Крім звичайних пасок, виготовлених за давнім бабусиним рецептом, пекарі-кондитери оволоділи технікою випічки пасок на кшталт італійських - панеттоне, краффінів з шоколадом, жовто-блакитних патріотичних пасочок та рулетів з маковою й шоколадною начинкою.
Цікаво, що на тарутинському хлібозаводі працює більше чоловіків, ніж жінок. На фото ви бачите - Наталію Кустурову, начальника зміни, Людмилу Крєц, катальницю, Сергія Науменко, пекаря, Андрія Берила, катальника, та Олександра Кустурова, тістомісильника.
Ціни на свою продукцію залишили торішніми. Але вироби стали ще гарнішими та смачнішими.
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram