В Одесі кулінари змагатимуться за 200 000 гривень: умови конкурсу

В Одесі кулінари змагатимуться за 200 000 гривень: умови конкурсу

В Одесі оголосили черговий кулінарний конкурс «Український смак», організтором якого виступає БФ "Сім'я Зарічанських" (Андрій та Інара Зарічанські є власниками одеських ресторанів «Яхта», «Риба»,  «Облака», «Свеча», «Гранат», «Міністеріум», «ЖАРіМ'ЯСО», «Рибачок», «Кораблік», «Одеська сага», «Глечик». Їм же належить «Глечик», розташований у Коблево).

Загальний призовий фонд - 300 000 гривень, перемога в основній номінації - 200 000 гривень.

НАГОРОДИ КОНКУРСУ:
1 МІСЦЕ – 200 000 ГРН

2 МІСЦЕ – 70 000 ГРН

3 МІСЦЕ - 30 000 ГРН
 

Окремо визначать й переможців у номінації  «Найкраща страва», які отримають грошові премії та цінні подарунки.

Родина відомих й успішних рестораторів запрошує кухарів вопробувати свої сили у створенні сучасного українського меню. Метою конкурсу є збереження національних традицій кухні України та надання традиційним стравам нового звучання. Також, як зауважили організатори, в такий спосіб вони підтримують талановитих кулінарів. які зазнали значних збитків під час локдауну або взагалі втратили роботу.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ:
м.Одеса, вул. Катерининська, 27, ресторан «ОБЛАКА»
 
ДАТИ КОНКУРСУ:
Прийом заяв на участь до 15 березня 2021 року
Підведення підсумків конкурсу з 15 по 22 березня. Онлайн-відбір.
Фінал конкурсу (другий тур) 22-25 березня 2021 року, ресторан "Облака"
Усім учасникам другого туру Конкурсу буде сплачено проїзд* до м. Одеса та проживання у готелі.
 
 ЗАЯВУ МОЖНО ПОДАТИ НА САЙТІ ФОНДУ: https://bfzarich.com/event
 
Меню-переможець увійде до складу нового ресторанного проєкту.

 Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!




ОБОВЯЗКОВІ УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ:
- Громадяни України, які досягли 21 року;
- Мають право приймати участь лише повари, офіціанти, технологи, ресторатори, шеф-повари, завідувачі виробництв, робочі колективи підприємств громадського харчування, заклади, які надають спеціальну профільну освіту, дипломовані спеціалісти.

 

«Кут огляду» ближче до читача!

Коротко і по суті. Підписуйтесь на наш Telegram-канал

Підтримай нас в  Instagram