Цими вихідними на Одещині стартує сезон полювання-2020

Цими вихідними на Одещині стартує сезон полювання-2020

Цьогоріч мисливський сезон на Одещині стартує 8 серпня. Він традиційно розпочинається із полювання на пернату дичину. Саме цей вид полювання є одним із найпопулярніших у мисливському середовищі,  - інформує ГУ Дерпродспоживслужби в Одеській області.

    Однак, беручи до уваги те, що полювання відбувається у посадках та лісах, Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області  зверає увагу мисливців, що протягом останніх років, зокрема в поточному, на території України, у дикій фауні, реєструвались випадки захворювання диких свиней на африканську чуму. Тому попереджаємо про те, що існує вірогідність поширення даної хвороби на територію Одеської області.

    Щоб не допустити розповсюдження збудника цієї хвороби, просимо мисливців у разі виявлення підозрілих у захворюванні (з невластивою поведінкою, хиткою ходою, пригніченням тощо) чи загиблих диких кабанів, терміново повідомляти районні управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Не забувайте дотримуватися пожежної безпеки під час полювання. Адже її порушення може завдати великої шкоди як мисливцям, так і флорі та фауні. 


"Угол обзора" ближе к читателю!

Все новости Бессарабии и Украины здесь и сейчас:

✅ Стань частью нашего сообщества в facebook и пригласи друзей!

✅ Кратко и по сути. Подписывайтесь на наш Telegram-канал

✅ Поддержи нас в Instagram