Верховна Рада закупить нових авто на 17 млн грн до кінця року

Верховна Рада закупить нових авто на 17 млн грн до кінця року

Автобаза Управління справами апарату Верховної Ради оголосила конкурс на купівлю 17 новеньких автомобілів.

Про це свідчить повідомлення на сайті державних закупівель Prozorro, - пише novyny.live.

 

 

 

Нові авто для Верховної Ради

Судячи із оголошення, йдеться про 17 автомобілів Toyota або їхній еквівалент. Поставити їх повинні до 31 грудня 2021 року.

На нові машини планується витратити 17,79 мільйона гривень.

Які автівки придбає Рада

Автобаза планує купити дві машини Toyota Proace Verso 2021 року випуску чорного і сірого кольору. Комплектація повинна включати дизельний двигун, легкосплавні колісні диски R17, тоновані стекла, шкіряні сидіння і кермо, килимове покриття підлоги.

Також там має бути круїз-контроль, система безключового доступу і запуску двигуна, сходинки з ілюмінацією, індивідуальні VIP-сидіння з підлокітниками з можливістю установки проти руху, додатковий кондиціонер для пасажирського салону з окремим блоком управління.

Toyota Proace Verso

Дві чорні Toyota Land Cruiser Prado 2021 року випуску повинні мати у комплектації бензиновий тип двигуна, легкосплавні колісні диски R18, шкіряні сидіння і кермо, декоративні панелі під дерево, систему безключового доступу в автомобіль і запуску, датчики і система допомоги при парковці, клімат-контроль, тоновані стекла, автомобільний набір.

Toyota Land Cruiser Prado

Ще парламенту потрібні дві чорні машини Toyota Camry Premium+ цього року випуску. Вони мають бути з бензиновим типом двигуна, тонованими стеклами, шкіряними сидіннями, декорованою центральною консоллю, з підсвічуванням внутрішніх дверних ручок і простору для ніг водія і переднього пасажира. 

Також вказано про необхідність круїз і клімат-контролю, систему іонізації повітря, мультимедійної і акустичної систем.

Toyota Camry Premium+

Крім того, Рада хоче купити 11 чорних машин Toyota Camry 2021 року випуску. У машин повинні бути бензиновий тип двигуна, легкосплавні колісні диски R17, акустичне лобове скло з тонованого смугою темно-синього кольору, оздоблення дверей і сидінь тканиною, шкіряне кермо, круїз і клімат-контроль, допомога при паркуванні, тоновані стекла.

Toyota Camry

 

 

✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram