В Раду внесли законопроект про продовження дії закону по статусу ОРДЛО

 В Раду внесли законопроект про продовження дії закону по статусу ОРДЛО

У Верховній Раді зареєстровано проект закону про внесення зміни до статті 1 закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей" (№4467). Передає УНІАН

Авторами законопроекту є більше 50 народних депутатів від "Слуги народу", серед яких, зокрема, голова фракції Давид Арахамія.

У статті 1 закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей" йдеться про термін, на який вводиться особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей, до яких належать райони, міста, селища, села, які визначаються рішенням ВР.

У той же час заступник голови фракції "Голос" Ярослав Железняк в своєму Telegram-каналі повідомив, що в парламент внесли проект закону про «чергове продовження на рік закону України" Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей ", №4467 ».

"Дата закінчення закону зараз - 31 грудня 2020. Тому цей законопроект потрібно прийняти до кінця року. Голосувати будуть за основу і в цілому на наступному тижні", - написав він.

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:

Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram