У Києві обстріляли авто глави Держархіву: його водій отримав поранення

У Києві обстріляли авто глави Держархіву: його водій отримав поранення

У Києві невідомий чоловік обстріляв автомобіль голови Державного архіву. Внаслідок інциденту незначних поранень зазнав водій чиновника.

Збройний напад на службове авто стався в четвер, 30 вересня. У цей момент Анатолія Хромова в салоні транспортного засобу не було, - передає 24 канал.

 

Вчора я був у відрядженні в місті Вінниця. Їздив поїздом, у службове авто залишилось в архівному містечку на Солом'янській 24. У цей час з сусіднього будинку по моєму водію, який перебував поруч з гаражем в архівному містечку, був зроблений постріл (чи декілька),
– зазначив глава Держархіву.

За його словами, куля, чи дріб зачепила підборіддя водія. Завдяки злагодженим діям медиків життю та здоров'ю чоловіка нічого не загрожує.

Анатолій Хромов вказав, що слідчо-оперативна група затримала ймовірного стрільця. Наразі правоохоронці встановлюють обставини інциденту.

Телеграм-канал Klymenko Time з посилання на джерела у МВС інформує, що стріляв по автомобілю 32-річний місцевий житель з пневматичної гвинтівки, яку знайшли у нього в помешканні під час обшуку.

Сам затриманий перебував під дією невідомих речовин. У момент затримання він заявив, що стріляв у птахів, але випадково попав у людину.

 

 

 

✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram