«Нормандська зустріч»: Зеленський зустрінеться в форматі тет-а-тет з Путіним

«Нормандська зустріч»: Зеленський зустрінеться в форматі тет-а-тет з Путіним
 

Президент України Володимир Зеленський прибув до Єлисейського палацу в столиці Франції Парижа, де 9 грудня відбудеться перша за три роки зустріч лідерів «нормандської четвірки».

Церемонію зустрічі президентів України і Франції на ґанку Єлисейського палацу транслював у фейсбуці Офіс президента України. Саме зараз, як пише "Укрінформ", Президент України Володимир Зеленський проводить зустріч віч-на-віч із президентом Франції Еммануелем Макроном.

На 17-ту годину за Києвом очікується початок зустрічі лідерів країн-учасниць нормандського формату.

 Також, як повідомляється на сайті Президента, Зеленський сьогодні проведе двосторонню зустріч з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним після переговорів лідерів країн «Нормандської четвірки», заявив учасник української делегації у Парижі, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

«Спочатку Президент проведе двосторонню зустріч з Президентом Франції Еммануелем Макроном, після цього – з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. І далі буде зустріч чотирьох лідерів у Нормандському форматі. Після цього Президент України Володимир Зеленський проведе двосторонню зустріч з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним», – повідомив Кирило Тимошенко представникам ЗМІ в Парижі.

За його словами, під час перемовин можливе обговорення газового питання.