Як в Україні дивитись ЧС-2022 з футболу

Як в Україні дивитись ЧС-2022 з футболу

У неділю, 20 листопада, у Катарі стартує 22-й чемпіонат світу з футболу ФІФА. Цей мундіаль вперше в історії пройде на Близькому Сході, а також вперше у Північній півкулі пройде восени та взимку.

Матчі чемпіонату світу з футболу 2022 року в Катарі українські вболівальники матимуть змогу побачити на каналах "Суспільного", а також відеосервісу Megogo. 46 поєдинків буде показано у прямому ефірі на майданчиках громадського мовника, відеоплатформа ж надасть трансляції всіх матчів, 18 з яких – ексклюзивно, - пише ОБОЗРЕВАТЕЛЬ.

Про це заявили у пресслужбах трансляторів першості планети.

Суспільне покаже всі матчі турніру – 46 у прямому ефірі та 18 у запису. MEGOGO надасть доступ до всіх прямих трансляцій.

Дивитися матчі на Суспільному можна буде: на сайті Суспільне Спорт, а також на місцевих телеканалах Суспільного мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Полтава тощо). Також будуть доступні радіотрансляції в ефірі Радіо Промінь.

Груповий раунд чемпіонату світу з футболу триватиме з 20 листопада до 2 грудня, раунд плей-оф – з 3 грудня до 14 грудня. Матч за третє місце та фінал відбудуться 17-18 грудня.

Збірна Україна не змогла кваліфікуватися на турнір. 


✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram