"Буде 5-7 хвилин": стали відомі нові подробиці проведення матчів УПЛ

"Буде 5-7 хвилин": стали відомі нові подробиці проведення матчів УПЛ

Вадим Гутцайт розповів про заходи безпеки у разі повітряної тривоги. Напередодні стало відомо, що новий сезон чемпіонату України з футболу серед команд української Прем'єр ліги стартує 23 серпня.

Міністр спорту України Вадим Гутцайт розповів, як проходитимуть матчі УПЛ в умовах війни, а також про заходи безпеки на випадок повітряної тривоги. Про це в інтерв'ю каналу "Київ" розповів міністру молоді та спорту України Вадим Гутцайт, інформує УНІАН.

"Матчі проходитимуть без глядачів. Рішення було прийнято разом з президентом та прем’єр-міністром України. Тільки за участю спортсменів, тренерів та ЗМІ. Поруч повинно бути сховище, щоб все було під контролем. Буде взаємодія з місцевою владою, з поліцією там МНС. Це складно, але так можна проводити внутрішні чемпіонати. Безпека – це головне.

УАФ відпрацьовує ці моменти зі всіма регіонами, де є можливість проводити матчі. Вони проходитимуть лише там, де є сховище і де можна сховатися. Вони відпрацюють всі моменти з безпеки, тільки тоді там проходитимуть матчі. У нас буде 5-7 хвилин, потрібно, щоб за цей час всі були в сховищі. А коли ми переможемо, тоді на трибунах буде і 20, і 50, і 60 тисяч вболівальників", - наводить слова Гутцайта.

Також Вадим Гутцайт розповів, скільки об'єктів спортивної інфраструктури були зруйновані окупантами. Міністр спорту запевнив, що всі зруйновані об'єкти будуть відновлені.

"Зруйновано 111 спортивних об’єктів. Це і Палаци спорту, і басейни, і футбольні поля, і легкоатлетичні манежі. Більше ніж на 160 мільйонів доларів зруйновано. Але після перемоги ми побудуємо ще більше", - сказав Гутцайт.

 

✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram