Смачний день. КІШ З КУРКОЮ ТА ГРИБАМИ

Кіш з куркою і грибами підкорив вже не одного гурмана. Цей французький пиріг виходить казково смачним і ситним. Для кіша нам потрібно:
Пшеничне борошно 250 г.
Куряча грудка 300 г.
Печериці 400 г.
Вершкове масло 120 г.
Яйця 4 шт.
Сир твердий 200 г.
Вершки 200 мл
Холодна вода 3 ст. л.
Помідор 1 шт.
Броколі
Мускатний горіх мелений 1/4 ч. л. Сіль за смаком Перець чорний мелений
З води, борошна, яйця та масла замісимо пісочне тісто. Ставимо його у холодильник на 30 хвилин.
Займемося начинкою. Нарізаємо куряче філе і гриби невеликими кубиками. Обсмажуємо на сковороді 7-8 хвилин. Обов'язково солимо і перчимо до смаку.
Охолоджене тісто розминаємо в руках і викладаємо в змащену форму, пальцями формуємо бортики пирога. Тісто проколюємо виделкою по всій поверхні.
Підсушуємо основу 15 хвилин в духовці (температура 190°С).
Приступимо до заливання. Яйця необхідно збити віночком до бульбашок. Вливаємо вершки і додаємо мускатний горіх, перець, натертий заздалегідь сир і сіль. Віночком змішуємо всі компоненти.
На пісочну основу викладаємо м'ясо, гриби, помідори та броколі. Заливаємо вершковою заливкою.
Відправляємо пиріг в духову шафу на 30 хвилин. Температура випікання 190°С.
Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
Вікторія Лісецька Стань частиною спільноти "Кут Огляду" у facebook та запроси друзів!
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі новини Бесарабії та України тут і зараз : Коротко та по суті.
Підпишись на наш Телеграм-канал
Підтримай нас в Instagram