ЗНО НА 200: випускники шкіл Одещини зустрілися з губернатором області

ЗНО НА 200: випускники шкіл Одещини зустрілися з губернатором області
На базі «Одеської академії неперервної освіти Одеської обласної ради», у вчительському ХАБі «Вільний освітній простір», відбулась зустріч голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького з випускниками шкіл, які за результатами зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році отримали 200 балів та їх вчителями.
До речі, в Одеській області 28 педагогів закладів освіти області, які підготували 200-бальників, підтвердили свій високий рівень професіоналізму та педагогічної майстерності. Варто відзначити, що протягом останніх трьох років учасники ЗНО Одеської області входять до число кращих при складання тестування: в 2019 році було 11 осіб, у 2020 - 12.
2021 рік став особливим, адже 28 учасників зовнішнього незалежного оцінювання з Одещини склали його з найвищим результатом у 200 балів, а четверо з них - отримали 200 балів з двох предметів. 14 учнів отримали 200 балів з англійської мови, 7 - з біології, 6 - з математики, 3 - з української мови та літератури, 1 учень - з фізики.
Серед закладів загальної середньої освіти, де підготували 200-бальників - школи міста Одеси, Рішельєвський науковий ліцей, Одеський обласний базовий медичний фаховий коледж, приватний ліцей «Крок», заклади освіти Ізмаїлу, Арцизу, Білгорода-Дністровського, Болграду і заклад освіти Овідіопольської селищної ради.
Особлива гордість четверо випускників, які отримали 200 балів з двох предметів: це - випускник Рішельєвського наукового ліцею Федір Борейко (математика і англійська мова); випускник Одеської гімназії №8 Максим Стеблівський (біологія і англійська мова); учень Одеської спеціалізованої школи № 117 Даніїл Боцман (українська мови та література і англійська мова) і випускник Овідіопольського ЗЗСО ім. Т. Шевченка Кирило Первушин (математика та фізика).
Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький привітав випускників і педагогів, вручив подарунки учням та почесні грамоти голови Одеської обласної державної адміністрації вчителям.
Указом Президента України засновано стипендію за кращі результати з тестування. То ж у 2021 році кращі 10 претендентів, які мають 200 балів з більшої кількості предметів та відповідно до рейтингу, отримуватимутьщомісячну президентську стипендію у розмірі 10 000 грн. 

 ВНО на 200: мечта или реальность? Ученица Арцизской школы №1 сдала ВНО на максимальный балл


✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram