Кабмін звільнив заступника міністра через бійку з поліцейськими

Кабмін звільнив заступника міністра через бійку з поліцейськими

Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського Віталій Немілостівий визнав свою провину в порушенні правил дорожнього руху і вже написав заяву на звільнення. Заступник був зупинений поліцейськими за підозрою у водінні в нетверезому стані. Під час затримання Немілостівий чинив опір та затіяв бійку з правоохоронцями. 



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



У свою чергу, Кабінет Міністрів підтримав розпорядження про звільнення Віталія Немілостівого з посади заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

"Поведінка, яку дозволив собі заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немілостівий, є неприпустимою. Усі мають бути рівними перед законом. Тому ми оперативно звільнили заступника міністра. Посада в Кабінеті Міністрів України — це не привілей, це перш за все відповідальність перед людьми та країною."- написав у Телеграм-каналі Денис Шмигаль.

 

Такої оперативної реакції уряду ще не було. Тільки відео затримання набуло розголосу, Шмигаль відреагував у своєму пості. Так би завжди.

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram