McDonald’s повертається в Україну. Чому це важливо?

McDonald’s повертається в Україну. Чому це важливо?

Сьогодні стало відомо, що всесвітньо відома мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s поновить роботу в Україні, робитиметься це поетапно – спочатку Київ та західна частина країни, - повідомила пресслужба компанії .

"Ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу. Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів", — ідеться в заяві Макдональдс.

Варто підкресилити, що  після повномасштабного вторгнення РФ в Україну компанія не перестала виплачувати зарплати своїм працівникам, їх кількість, як повідомили у МакДональдз , понад 10,000 .

"Готуючись знову обслуговувати наших українських клієнтів, ми керуватимемося нашими цінностями та нашою метою годувати та розвивати громади. До зустрічі", — додали у зверненні.

 

Глава МЗС України Дмитро Кулеба  привітав рішення McDonald’s поновити роботу в Україні, зазначивши, що відкриття ресторанів – це гарна новина не тільки для прихильників бігмаків, а й надходження податків до  українського бюджету.

"Ми вели довгі переговори і переконували McDonald‘s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окрема подяка усім, хто долучився до цієї адвокації у США та в Україні. Адже справа далеко не лише у бігмаках, за якими так скучили мільйони українців. Повернення великої американської компанії — це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни. Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України", — розповів Кулеба.

Дати відкриття ні компанія, ні Кулеба не повідомили.

 

✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram