Смачний день. ЯБЛУЧНИЙ ШТРУДЕЛЬ

Смачний день. ЯБЛУЧНИЙ ШТРУДЕЛЬ

Любите яблучний штрудель, але не любите його готувати, бо з тістом маєте мороку? Тоді вам до мене. Я поділюсь з вами рецептом, як без зусиль приготувати шикарний штрудель.



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



Отож візьмемо тісто філо.

2-3 великих яблука.

Родзинки

Цукор

Масло вершкове

Панірувальні сухарі

Горіхи (будь-які на ваш смак)

А далі все просто. Нарізаємо кубиками яблука. На два листа тіста філо викладаємо яблука, посипаємо цукром, родзинками, трішки (50 грамів) сухарів, Подріблені горіхи та грамів 70 вершкового масла. Загортаємо у рулет, змащуємо яйцем і випікаємо хвилин 40. Готовий штрудель посипаємо цукровою пудрою. Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

Вікторія Лісецька

 

"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз:

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram