Смачний день. СУДАК З ШАМПІНЬОНАМИ ТА ВЕРШКОВИМ СОУСОМ

Смачний день. СУДАК З ШАМПІНЬОНАМИ ТА ВЕРШКОВИМ СОУСОМ

Є у мене друзі, котрі вміють не лише вполювати гарну рибку, але й шикарно її приготувати. Тому моя святкова вечеря саме така - судак під вершковим соусом.

Чоловіки, а ви маєте бажання здивувати свою другу половинку гарною, святковою вечерею? Якщо так, то я вас навчу.

Для цієї страви у мене, як ви вже зрозуміли, судак. У вас може бути будь-яка інша риба. Але намагайтесь взяти гарну рибку з якої вийде шикарне філе. Адже ви готуєте дійсно святкову страву для коханої.

Отже, для нашої страви потрібно:



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



- філе риби 1 кг

- вершки 0,5 л (чим жирніші вершками, тим краще, але не принципово)

- 1 плавлений сирок

- 1 цибуля порей

- королівські шампіньони 0,5 кг ( краще брати королівські, з коричневими шапочками, бо вони ароматніші). Але цей момент теж не принциповий.

Мою рибину почистили і розібрали на філе. Голова та хребет пішли на уху.

Філе порізали на порційні шматки. Посолили, поперчили, обваляли у борошні та обсмажили з обох сторін.

Шампіньони великими шматками порізали і склали на дно скляної глибокої форми. Зверху - філе риби.

Окремо на пательні обсмажили порізану дрібно цибулю порей. Додали вершки і плавлений сирок. Сіллю та перцем довели до смаку та протушкували 2 хвилини. Соус збили блендером і в духову шафу на 20 хвилин.

Ось і все. Досить легко в приготуванні.

А коли цю страву готують кохані чоловіки - вона набуває зовсім іншого смаку і значення. Адже, немає більш смачнішої страви, ніж та, що з любов'ю для тебе.

Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

Кохайте і будьте коханими. І не лише на свята, але й щодня, щогодини, щомиті поряд з коханими.

Вікторія Лісецька 

 

 

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram